Monday, March 25, 2013

Aferdita Dreshaj Tregon Shpati nuk me beri asgje ne shtrat..( Video )

Aferdita Dreshaj kengtarja dhe miss kosova tregon per lidhjen me Shpat kasapin ajo tregon per gjerat private se si Shpat kasapi nuk i bente asgje ne shtrat per at arsye e tradhtova ...